Igoumenitsa Van Transfer



Έρχεστε στην  Ηγουμενίτσα.Η λύση στη μεταφορά είμαστε εμείς

 Igoumenitsa Taxi Transfer
Tel. 6947806515 -Τηλ.6945934196.
Email

Η Ηγουμενίτσα είναι ένα σημαντικό λιμάνι στα βορειοδυτικά της Ελλάδας, το οποίο θεωρείται η πύλη προς και από την Ευρώπη.
Οδηγούμε με την τελευταία μοντέρνα πολυτελή Mercedes Benz. Μπορούμε να σας οδηγήσουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Με υπευθυνότητα, ασφάλεια και καλές τιμές. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με όποιο μέσο κι αν φτάσετε (αεροπλάνο, πλοίο γραμμής ή κρουαζιερόπλοιο)


Η εταιρία ΤΑΧΙ  έχει έδρα την Ηγουμενίτσα και
δραστηριοποιείται  στη μεταφορά προσωπικού
 Igoumenitsa Taxi Transfer
Tel. 6947806515 -Τηλ.6945934196.
Email
Προσφέρουμε άνετη και ασφαλή μετακίνηση στους πελάτες μας σε προνομιακές τιμές.
Σε συνδυασμό με το άριστα καταρτιζόμενο προσωπικό, διασφαλίζουμε την ασφαλέστερη μετακίνηση των πελατών μας.

Εγγυόμαστε τις υπηρεσίες μας με σταθερές τιμές και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Χρησιμοποιήστε τα πολυτελή και ασφαλή αυτοκίνητα μας για να απολαύσετε την ύπαιθρο μέσα από τις εκδρομές που διοργανώνουμε καθημερινά.

Το είδος και το επαγγελματικό προσωπικό μας στοχεύουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις πελατών και να παρέχουν υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ανακαλύψτε μαζί μας την ομορφιά, την ιστορία, και ζήστε μια μοναδική εμπειρία, μακριά από τα πλήθη. Κάντε τη δική σας διαδρομή σε συνεργασία με τους ειδικούς του γραφείου μας. Γνωρίζουμε τον τρόπο καλύτερα από οποιονδήποτε, καθώς είμαστε πάντα στο δρόμο!


Οι συνεργάτες μας θα σας περιμένουν στο αεροδρόμιο με χαρά να σας παρέχουμε κάθε είδους πληροφορίες,και είμαστε υποχρεωμένοι
 να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας.

Σε περίπτωση καθυστερήσεων πτήσεων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Παρακολουθούμε όλες τις πτήσεις και θα σας περιμένουμε.
Κάντε κράτηση και θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας με άνεση και στυλ. Εγγυόμαστε ότι θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο ακόμα και αν η πτήση σας καθυστερήσει. Λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 Igoumenitsa Taxi Transfer

Tel. 6947806515 -Τηλ.6945934196.
Email
   markosevag@gmail.com  

aidonischris@yahoo.gr